Köpguide – Terrassvärmare; Hur man håller sig varm året runt

Terrassvärmare är ett bra verktyg när du vill expandera din boyta utomhus. Det inte bara tillåter dig att vara utomhus under kallare tiderna på året, men tillåter också att ha festligheter längre in på kvällarna!  Varför slösa bort ditt vardagsrum utomhus. Dessa attraktiva och hållbara värmare tar friluftslivet till en helt ny nivå. Alltför kallt att gå ut på altanen ikväll, inga problem, det är så enkelt som att trycka på en knapp, på några minuter omvandlas din uteplats, däck eller poolområdet till ett bekvämt, varmt, sommar-område som kan användas när som helst på året. Det finns många typer av terrassvärmare men den som vi rekommenderar är – Solamagic Terrassvärmare

Image result for patio heater

  • Hur mycket värme kommer terrassvärmaren att producera? – Våra Garden Sun Outdoor Patio Heaters producerar upp till 44, 000BTU/h värme, storleken på en liten centralvärme enheten – nog för att värma ett litet hus (Använd Inte Inomhus).
  • Vem kan använda en terrassvärmare? – Det kan alla! Garden Sun Patio Heaters är en av de enklaste enheterna att använda. Tryck enkelt på en knapp och på några sekunder har du varm värme som strålar över din terrass.
  • Hur mycket gas använder en terrassvärmare? – Alla våra Garden Sun-modeller har pilotmatning så du bestämmer hur hög eller låg värme du vill ha. Det bästa sättet att använda en terrassvärmare är att värma upp området och sedan sänka värmen till din komfortzon. Vid normal användning räcker en cylinder 16 timmar eller ca 2-4 veckor beroende på vädret.
  • Är alla terrassvärmare samma? – Precis som med en TV, fins det avancerade modeller och låg budgetmodeller. Vi testar varje modell av våra terrassvärmare för att säkerställa korrekt & noggranna specifikationer.
  • Vilka modeller och färger har ni? – Vi erbjuder tre typer av full storlek (7-1/4 ”) gasvärmare – standard gas, gas med” bullet ”stil kåpa, och naturgas. Vi har också en terrassvärmare i bordsskiva storlek (35 ”).