5 måder at skabe en minidrivhus

Hvis du er en person, der elsker drivhuse og vil have en minivariant derhjemme eller et andet sted er landet på den rette side. Drivhuse er ikke så svært at skabe, men kræver lidt hårdt arbejde, præcision og nogle nyttige tips og kreative ideer. Du kan enten lave et drivhus til enkelte planter eller have flere planter i det. Følgende er de mest effektive 5 tips for at skabe et minidrivhus:

Brug flasker og krukker

En måde at skabe et drivhus, der ser billigt og pænt ud på er at bruge flasker og krukker. 1 liter sodavandsflasker i plast er fantastiske for at dyrke korte og overfladiske rodfæstede planter. Eksempler på dette inkluderer kaktusser, bregner og orkideer. Du bruger disse flasker ved at skære toppen af dem, og dette vil resultere i et smukt drivhus til enkelt planter. Visse flasker og krukker, som du kan bruge til dette formål er konservesglas, 4 liter sodavandsflasker, og til og med et akvarium.

Brug billedrammer

En anden måde at skabe et minidrivhus på i et lille område i dit hus er ved at bruge billedrammer. Du kan købe rammer af størrelserne 13 × 18 cm, 20 × 13 cm og 28 × 36 cm fra det lokale supermarked eller stormagasin. Brug rammer for at skabe en lignende struktur og også tilføje et skråtag.

Brug PVC-rør

En anden interessant måde at skabe en minidrivhus på er ved at bruge PVC-rør. Til dette vil du få brug for PVC-rør og hængsel. Efter du tilslutter rørene gennem hængslerne i en huslignende struktur kan du dække det med plastik eller klud, og placere dine miniplanter ind i det. Sørg for at strukturen er godt forbundet.

Brug kopper

Du kan også bruge kopper for at skabe dine egne søde drivhuse. Du kan bruge to engangskopper og slå huller på bunden. Fyld en af kopperne med pottemuld og læg den anden ovenpå efter du har tilføjet frø i jorden.

Drivhus i bøtte

En anden idé om hvor du kan lave dit eget minidrivhus er ved at bruge almindelige lagerbeholdere, der har et låg på toppen. Du kan udfylde denne bin med jord og planter. Sørg for at der er plads mellem låget og bøtten så luft skal kunne gennemtrænge. Placer dette drivhus i et solrigt hjørne.